Aangepast lesrooster 12 mei - 24 mei

I.v.m. veel animo verlengd t/m 31 mei (!)

Let op : 9 plaatsen per les klik op de link voor instructies :

https://www.fitacademie.nl/corona-update

Reserveren : Info@fitacademie.nl tot 22.00 uur voor aanvang les.

Zie hier de looproute en de uitleg van onze instructeur Robin: 

Wat houden de lessen in op ons aangepast ‘’Corona Rooster’’

 

Bootcamp

In deze tijd van veel thuis zitten en veelal weinig bewegen is het goed om de verloren meters ergens in te halen. In onze bootcamptrainingen ben je veel in beweging met cardio, motorische en krachtoefeningen door elkaar. Dit alles in een leuk jasje dat helemaal past bij de periode waar we nu in zitten. Kom het ervaren! Elke dinsdag en donderdag avond om 19:00. Zien jullie dan!

 

 

Circuittraining

Altijd al variërende, uitdagende oefeningen in circuit vorming willen doen maar dan buiten? Dat kan vanaf nu. Elke maandag avond om 19:00 en vrijdag ochtend om 09:00 hebben wij voor 9 sporters plek om even lekker los te gaan. In de buitenlucht trainen op 1,5 meter afstand met enthousiaste sporters en een klasse trainer, wie wil dat nou niet!

 

 

High Intensity Training

Deze High Intensity Training is gericht op kracht, conditie, explosiviteit, loopvermogen, coördinatie en is toegankelijk voor iedereen. Verzuring van je spieren gegarandeerd. Ze geven een boost aan jouw hormoonhuishouding en je verbranding schiet omhoog. Deze 45 minuten durende workout zal zeker zorgen voor de opbouw van stevigere, sterkere spieren en geven een boost aan jouw conditie.

 

Fit+

Met de Fit+ gaan we rustig opstarten met daarbij de focus op rekken en strekken! In alle veiligheid in de buitenlucht. Hierbij gebruiken we de dynaband.

We zoeken ons balans op en gaan de spieren weer versterken! Doe mee!

 

Dance Fit

Heerlijk in de buitenlucht gaan we de heupjes los gooien op lekkere, zwoele latin muziek! De focus ligt op fun en gezelligheid, dus iedereen kan meedoen we maken het niet te moeilijk! Doe mee

 

Pilates

Zijn jullie er ook aan toe om weer lenig te worden en sterke core te krijgen! In de les gaan we de grote en kleinere spieren opzoeken, zodat we daarna een lekker gevoel van een totale lichaams work-out hebben! In de buitenlucht, wat heerlijk is voor de ademhaling en balans! Doe mee!

Fit Academie Bokkeduinen

- Fitness voor particulieren

- Zaal- en lokaal verhuur

- Zakelijke accommodatie en     arrangementen

- Leerbedrijf voor studenten welke onder begeleiding van een professional het vak leren

Openingstijden

ma - vr: 08:00 - 22:30 uur

za - zo: 08:30 - 16:00 uur
*met uitzondering van feestdagen

Voor bedrijven en sportclubs die gebruik willen maken van de faciliteiten is maatwerk op alle dagen mogelijk.

Contact

Fit Academie Bokkeduinen
Sportpark Bokkeduinen 11
3819 BD Amersfoort

033-422 50 00
info@fitacademie.nl
  • Facebook
  • Instagram

Privacy Statement