top of page
logo Fit Academie Exclusive-LANG (002).p

PERSONAL TRAINING

Wat is Personal Training eigenlijk? Personal Training is een individuele training van 60 minuten, gebaseerd op het halen van jouw persoonlijke doelen. Wij bij Fit Academie Exclusive bieden professionele trainingen op een dynamische en interactieve manier. Dit wordt verzorgd door twee gecertificeerde Personal Trainers, zodat het naast plezier (misschien andere woordkeuze) ook kwalitatief hoog niveau biedt. 

Er kan gekozen worden uit 1-op-1 training of 1-op-2 training.

1-op-2 training houdt in dat je samen met iemand anders van

dezelfde training kan genieten.  

 

Tarieven:

•   Personal Training €50,-

•   Duo Training €50,-

•   Small Group training €50,-

•   5 rittenkaart* €225,-

•   10 rittenkaart* €425,-

 

* Rittenkaarten zijn alleen geldig bij Personal Training of Duo trainingen

** Maatwerk voor bedrijven of op locatie mogelijk, vraag naar voorwaarden

 

Small Group Training:
 

Small Group Training is trainen in kleine groepen. Deze groep kan worden samengesteld naar keus, een leuke uitdaging voor u en uw familie of vrienden. Bij Small Group Training kunt u kiezen uit 1-op-3 trainingen of 1-op-4 trainingen. De trainingen worden gericht op uw wensen en doelen als groep. U kunt er ook voor kiezen om elke training uit de comfortzone gehaald te worden. Door in groepsverband aan een persoonlijk doel te werken onder begeleiding, onderscheidt de SGT zich van een reguliere groepsles. 

 

Door onze unieke locatie is het voor ons mogelijk om ons niet alleen te beperken tot de fitness. Fit Academie Bokkeduinen biedt ons de mogelijkheden om onze trainingen ook te verzorgen in onder andere het bos ,kunstgrasveld of op de gewichtsdempende matten voor bijvoorbeeld gewichtheffen. Heerlijk voor in de lente en de zomer, of de fanatieke buitensporters

PT Nick.jpeg
DE PERSONAL TRAINERS
Nick.jpeg

Nick van Dijk

 

In 2019 afgestudeerd van de Sportacademie (MBO Amersfoort), waar Fit Academie Bokkeduinen een samenwerkend partner van is en ik mijn praktijkstage gelopen heb. In deze periode heb ik o.a. mijn personal trainer diploma's gehaald.

In mijn dagelijks leven studeer ik Sportkunde (Sport, Management en Ondernemen).

Daarnaast ben ik werkzaam bij Fit Academie Bokkeduinen als Fitness Instructeur en Personal Trainer.

 

Sport is voor mij een passie, ik houd van Formule 1, rugby, MotoGP, gewichtheffen en uiteraard fitness. Met diezelfde passie ga ik graag een samenwerking aan met mijn klanten om samen tot doelen te komen en daar vervolgens naartoe te werken. Presteren en hard werken zijn voor mij elementen die een must zijn in een training. Naast dat moet er natuurlijk lol en plezier in zitten. Mijn specialiteit ligt in olympisch gewichtheffen en dynamische High Intensity Trainingen.

 

Hopelijk zien we elkaar snel.

Maurice.jpeg

 Maurice Meiboom

In 2019 afgestudeerd van de Sportacademie (MBO Amersfoort), waar Fit Academie Bokkeduinen een samenwerkend partner van is en ik mijn praktijkstage gelopen heb. In deze periode heb ik o.a. mijn personal trainer diploma's gehaald, momenteel studeer ik Fysiotherapie.

Mijn passie ligt al vanaf jongs af aan in de sport, en met name in de fitness. Met mijn kennis en expertise hoop ik u door middel van personal training te helpen met het behalen van u doelen.

 

Mijn doel is om elke training niet alleen effectief, maar vooral ook leuk te maken. Voor mij is het allerbelangrijkst dat de klant plezier ervaart in het sporten, daarnaast heb ik veel ervaring door o.a. mijn Fysiotherapie opleiding op het gebied van revalideren.

Samen hoop ik met u een plan te kunnen maken, hoe we de gestelde doelen kunnen behalen. 

Ik hoop u snel te mogen ontvangen bij Fit Academie Bokkeduinen.

Bent u geïnteresseerd geraakt door de bovenstaande info ? Mail dan gerust naar info@fitacademie.nl voor een gratis intake bij 1 van onze Personal Trainers.

Hieronder een indruk van Personal training in Corona tijd.

WhatsApp Image 2021-03-22 at 11.04.10 (2
WhatsApp Image 2021-03-22 at 11.04.10 (1
WhatsApp Image 2021-03-22 at 11.04.10 (3
bottom of page