Geslaagd VSG-congres

vrijdag 02 oktober 2015

Vorige week genoten ruim 300 deelnemers van het programma tijdens het VSG-congres bij Fitacademie de Bokkeduinen in Amersfoort. Studenten van de Sportacademie, School voor Veiligheid en Hotelschool Amersfoort zorgden voor een geslaagd event.

Naast het volgen van diverse lezingen binnen het thema ‘Heel Holland kantelt! De sportsector ook?! Veranderende verhoudingen tussen gemeenten en sport’ gingen de bestuurders van de sportgemeenten zelf sportief aan de slag. Studenten van de Sportacademie verzorgden trainingen als rugby of managementgames.

Voor de eerstejaars studenten van de opleiding Manager Ondernemer Horeca van de Hotelschool was het extra spannend; het was hun eerste grote partij. Jelle Buisman, manager Fitacademie de Bokkeduinen: “Ze hebben het heel goed gedaan. We kregen sowieso ontzettend veel enthousiaste reacties op de inzet van onze studenten. Mede dankzij Dick Stuijvenberg en zijn studenten van Veiligheid en Laura de Kort van Leerhotel het Klooster was het congres een groot succes.”

Zie ook het filmpje op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=z7WZyfqFnNw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *