Korting voor leden Fit Academie bij zwembaden SRO

donderdag 27 maart 2014

In het kader van het project ‘De Gezonde School’ hebben SRO en MBO Amersfoort de samenwerking verder verstevigd. SRO biedt studenten en medewerkers van MBO Amersfoort korting in verschillende zwembaden. Daarnaast kunnen ook de leden van Fit Academie Bokkeduinen (mogelijk gemaakt door MBO Amersfoort) van dit aanbod gebruik maken op vertoon van hun clubcard.

MBO Amersfoort en SRO zijn zeer verheugd met de versteviging van de samenwerking. Jelle Buisman, MBO Amersfoort: “We zijn begin dit jaar met het project ‘De Gezonde School’ van start gegaan, een initiatief van RIVM Centrum Gezond Leven. Binnen dit project geven we voorlichting over gezond gedrag, voeren we fitheidstesten uit, zorgen wij voor een gezond voedingsaanbod en ontwikkelen we beweegactiviteiten voor studenten en medewerkers. Om dit verder uit te breiden, wilden we ook zwemactiviteiten in de regio kunnen aanbieden. SRO is, als beheerder van verschillende zwembaden in de regio, hiervoor de juiste partner.

Zwemmen gezonde bezigheid

Volgens de website van het Gezondheidsnet is zwemmen een gezonde bezigheid: “Je verbrandt snel calorieën, verbetert je conditie en maakt je (pijnlijke) spieren soepel. Daarnaast werkt het ook geestelijk ontspannend en is het goed voor je hart en longen.”

Bart Dekker, manager sport en zwembaden van SRO kan dit initiatief alleen maar toejuichen: “We helpen hiermee circa 10.000 mensen in de regio Amersfoort om gezond te bewegen. Daarnaast is MBO Amersfoort een belangrijke partner voor grote (sport)projecten in onze regio. Voor ons is de verstevigde samenwerking dus een logische vervolgstap.”

Deelnemende zwembaden

De korting geldt bij het Sportfondsenbad, zwembad Hoogland/Liendert, Bosbad Amersfoort, de Duker in Bunschoten, de Slag in Hoevelaken en Bad Bloemendal in Nijkerk. De gemiddelde korting per zwembad bedraagt 20% t.o.v. de normale toegangsprijs.

Update 13 juni 2016: De kortingsregeling is niet meer van toepassing.

  • Bedankt voor uw bericht. Dat is vervelend om te vernemen. We nemen zsm contact op met SRO zodat zij de regeling duidelijk intern communiceren. Bedankt voor het doorgeven.

 1. Geldt deze regeling nog steeds? ‘k Ga binnenkort naar het Sportfondsenbad.
  Van de zomer wisten ze bij het Bosbad ook van niets..

  • Beste Margreta,

   De samenwerking is niet verlengd en deze regeling is helaas niet meer geldig.

   Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

   Met sportieve groet,
   Fit Academie Bokkeduinen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *