Afval Challenge voor medewerkers MBO Amersfoort

Ga jij de uitdaging aan? Regelmatig hebben we een Afval Challenge voor medewerkers van MBO Amersfoort. U komt weer in vorm en het mooiste is: het is geheel kosteloos!

Over de Afval Challenge

Het doel van de challenge is om 3 kilo af te vallen. Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd, geslacht, fitheidsniveau of ervaring. Ook is het niet van belang of je overgewicht hebt of gewoon iets slanker wilt worden; je kiest voor een gezonde en doelgerichte weg naar een gezondere leefstijl.

Inhoud Afval Challenge

  • Eén keer in de week is er een weegmoment gevolgd door een gezamenlijke groepsles. De data zijn: dinsdag 10 november, 17 november, 24 november, 1 december, 8 december en 15 december. Tijdstip: van 17.45 tot 19.00 u. Deze groepslessen zijn heel gevarieerd, elke week een ander doel en thema.
  • Je krijgt aan de hand van je lengte, gewicht, vetpercentage en zwaarte van je werk een voedingsschema op maat. We werken met het programma Body Support, dat uitgaat van een optimale stofwisseling. Elke vrijdag krijg je aan de hand van het weegmoment een nieuw voedingsschema per mail.
  • Eén keer in de week krijg je een uur fitnesstraining, waarbij je – met jouw vaste begeleider van de Afval Challenge, ook je voedingsschema en voortgang bespreekt. Samen kijken we of we het voedingsschema op bepaalde punten moeten aanpassen. En we bespreken jouw voortgang van de challenge.
  • Eén keer in de week doe je mee aan een door jou te kiezen groepsles, zoals bodystep, fit walking (buiten), zumba, spinning etc.

Aanmelden

Natuurlijk wil je een gezondere leefstijl en wij helpen je daar graag bij. Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Stel ze gerust. Je kunt een e-mail sturen naar Jeffrey Lindeboom.

Ook voor aanmelden kun je een e-mail sturen naar Jeffrey. Als jij je aanmeldt, maken we een afspraak met je voor de persoonlijke intake. Daarna ben je helemaal klaar voor de Afval Challenge. Wees er wel snel bij! We werken met kleine groepen om iedereen goed te begeleiden. Het aantal plaatsen is dus beperkt.