Onderwijs in Bedrijf

Met hoogwaardige en praktijkgerichte beroepsopleidingen biedt MBO Amersfoort haar studenten een opstap naar een volwaardige rol in de maatschappij als vakman, werknemer en verantwoordelijke, zelfbewuste burger.
In ons pand zult u geregeld geholpen worden door een student welke wordt opgeleid in de praktijk. Wij danken u hartelijk dat u het leerproces van deze student stimuleert als klant.

In ons onderwijs hanteren wij als uitgangspunt ´lerend werken en werkend leren´. MBO Amersfoort biedt een breed aanbod aan opleidingen, waarvan de hoogste niveaus toegang geven tot het HBO. Daarnaast beschikt MBO Amersfoort over een aantal onderwijsbedrijven, waar onderwijs een extra dimensie krijgt. In nauwe samenwerking met bedrijven en instanties in de regio bieden wij onze studenten de mogelijkheid om te leren en werken in de praktijk. Bij MBO Amersfoort vinden wij dat leren en handelen in actuele praktijksituaties onmisbaar zijn voor de aansluiting op de arbeidsmarkt.

Fit Academie Bokkeduinen is zo’n onderwijsbedrijf. Onderstaand vindt u de andere onderwijsbedrijven van MBO Amersfoort onderwijs in bedrijf. Klik en ontdek de mogelijkheden van de verschillende onderwijsbedrijven.

First Class Amersfoort
Leerhotel Het Klooster
AdminCompany
De Garage
Salon de Nieuwe Stad

Ziet u mogelijkheden voor een samenwerking of heeft u een vraag? Neem dan contact op met Jeffrey Lindeboom, Manager Fit Academie Bokkeduinen.