Studeren

Leren, werken, studeren in Fit Academie Bokkeduinen

De studenten die bij Fit Academie Bokkeduinen praktijkervaring opdoen, volgen een opleiding aan Sportacademie Amersfoort. Onderstaand vind je meer informatie over deze school.

Zit jij goed in je vel en werk je graag aan je conditie? Ben jij bereid je in te spannen voor een gezonde samenleving? Dan zou je misschien eens moeten nadenken over een toekomst in de sportwereld. Kies je voor de sportwereld, dan zien we je bijvoorbeeld terug bij een fitnesscentrum, sportclub of in de recreatiebranche waar je mensen stimuleert om een gezond en actief leven te leiden.

Jij krijgt mensen in beweging

Altijd al sportief geweest en laat jij je lichaam graag werken? Pak dan je kans om van je hobby je beroep te maken. In de sport- en recreatiebranche laat jij mensen verantwoord kennis maken met de voldoening die bewegen geeft. Met jouw aanstekelijke enthousiasme kun jij het verschil maken tussen een ongezond en een actief leven. Jij verzint steeds weer een nieuwe, uitdagende les voor de leden van je sportschool of je laat scholieren kennismaken met verschillende teamsporten. Soms ben je meer een maatschappelijk werker. Bijvoorbeeld als je gehandicapten een fijne middag bezorgt. Een goed inlevingsvermogen en het talent om prettig met de meest uiteenlopende mensen om te gaan is dan ook een vereiste. Kijk voor meer informatie op http://www.mboamersfoort.nl/scholen/sportacademie-amersfoort/

Over MBO Amersfoort

Fit Academie Bokkeduinen werkt samen met MBO Amersfoort en biedt onderwijs- en sportfaciliteiten aan voor haar Sportacademie en School voor Veiligheid. MBO Amersfoort is een solide onderwijsinstelling die vanuit een moderne visie op Onderwijs in Bedrijf, studenten voorbereidt op een succesvolle start in de beroepspraktijk. In professionele onderwijsbedrijven, die we zelf opzetten, leren studenten naast de theorie ook praktijkrelevante vaardigheden. Daarmee ontwikkelen zij vakmanschap en vergroten zij hun kansen op de arbeidsmarkt. Dat is het doel van MBO Amersfoort. Bij MBO Amersfoort werken 560 professionals en volgen 7.500 studenten een van de 150 opleidingen. MBO Amersfoort, Onderwijs in Bedrijf.

Meer informatie via de website of via de Facebook-pagina van MBO Amersfoort.