Partners

Locatie Amersfoort

SMA Amersfoort

Het Sport Medisch Adviescentrum (SMA) Amersfoort heeft zich het afgelopen jaar gevestigd in het compleet vernieuwde Fit Academie Bokkeduinen, een onderwijsleerbedrijf van de Stichting MBO Amersfoort Onderwijs in Bedrijf. Op 20 mei 2010 hebben Prof. Dr. W. L. Mosterd en Wessel Zimmerman (Sportarts) de deuren geopend van het Sport Medisch Adviescentrum (SMA) Amersfoort. Bedrijven, topsporters, particulieren en deelnemers van MBO Amersfoort kunnen terecht bij het specialistenteam voor sportgeneeskundige zorg.

SMA Amersfoort is gecertificeerd door de Stichting Certificering Actoren Sportgezondheidszorg (SCAS) en aangesloten bij de Federatie van Sportmedische Instellingen (FSMI).

Dienstenpakket SMA Amersfoort
SMA Amersfoort biedt diensten aan uit de vakgebieden sportgeneeskunde en bedrijfsgeneeskunde. De traditionele sportgeneeskundige diensten van een SMA zijn: blessure consulten en inspanningstesten (‘sportkeuringen’) voor een individu. SMA Amersfoort heeft als speciaal aandachtsgebied groepskeuringen en gezondheidstestdagen (health checks), die door de opdrachtgever in overleg kunnen worden samengesteld (preventieve sportgeneeskunde). De keuringen worden uitgevoerd door multidisciplinaire teams, bestaande uit (sport)artsen, fysiotherapeuten, doktersassistenten en trainers.
Voor (contact)informatie, kijk op sma-amersfoort.nl.

Leerhotel Het Klooster

Fit Academie Bokkeduinen werkt intensief samen met Leerhotel Het Klooster. Lees hieronder meer over dit prachtige klooster en klik door op www.hetkloosterhotel.nl
Het Klooster is al tientallen jaren een gastvrij bastion in Midden-Nederland. In meerdere opzichten is het een unieke locatie. Een historisch klooster gebouwd op het hoogste punt van de omgeving. Maar ook een modern onderwijsbedrijf van MBO Amersfoort dat ouderwetse gastvrijheid biedt voor een lunch, diner, borrel, overnachting of een zakelijke bijeenkomst. De prachtige kloostertuin in het midden van Het Klooster levert dagelijks verse ingrediënten voor de keuken.

TRIAS Totaal Groep

Wij zijn TRIAS en hebben ons gespecialiseerd in fysieke belastbaarheid en mentale weerbaarheid. En dan natuurlijk vooral in het verhogen en verbeteren daarvan. Dat doen we al sinds 1991. Wij hebben onze werkzaamheden opgesplitst in vier verschillende disciplines die elkaar op veel gebieden aanvullen. Wij hebben inmiddels meerdere vestigingen in de Randstad, zo ook een locatie in het pand van Fit Academie Bokkeduinen. TRIAS is er voor particulieren, maar ook voor bedrijven heeft TRIAS een dienstenpakket. Dit dienstenpakket richt zich vooral op preventie en reductie van verzuim.

TRIAS Fysiotherapie
Met deze discipline richten we ons op de individuele patiënt die een beperking in het ‘bewegingsapparaat‘ wil oplossen.
Dat kan middels een verwijzing, maar ook op eigen initiatief. TFS heeft curatieve diensten zoals: Cesartherapie, mesologie,
Osteopathie, haptonimie, sportpsychologie, podologie, etc. TFS is een Olympisch Steunpunt voor topsporters.
Een kwalificatie waar wij best een beetje trots op zijn.

TRIAS Sportrevalidatie
Of je nu topsporter, prestatiesporter, een welvaartsaandoening of fysieke klachten hebt. In onze behandeling brengen wij u terug naar (top)sportniveau. Met onze sportrevalidatie. Een gestructureerde aanpak waarbij oplossen van oorzaken, het verbeteren van lenigheid, functioneren van spieren, balans en getraindheid centraal staan.

Wij verbeteren uw inzetbaarheid in werk en de kwaliteit van het dagelijks leven. Sport en bewegen draagt voor meer dan 50% bij aan uw vitaliteit en gezondheid.

Bezoek onze website op www.triastotaal.nl.