Fit Academie Bokkeduinen is een onderwijsbedrijf

Hier leren jonge mensen het vak

 

Bij Fit Academie Bokkeduinen blijft u in beweging. U hebt de keuze uit groepslessen in allerlei sporten en kunt individueel trainen onder begeleiding van instructeurs. Wij bieden alles wat u van een fitnesscentrum verwacht. Dat doen we op een bijzondere manier. Fit Academie Bokkeduinen is namelijk een onderwijsbedrijf. Hier leren talentvolle studenten van MBO Amersfoort de kneepjes van het vak. Dat doen ze onder begeleiding van professionals, zodat de kwaliteit is gegarandeerd. Onderwijs in Bedrijf noemen wij dat.

Waarom deze unieke samenwerking met MBO Amersfoort? Daar volgen de vakmensen van de toekomst vandaag hun opleiding. En nergens kunnen zij het vak beter leren dan in de beroepspraktijk. Daar scherpen ze niet alleen hun vaktechnische vaardigheden aan, maar leren ze ook omgaan met collega’s, klanten en opdrachtgevers. Als klant van Fit Academie Bokkeduinen krijgt u de volledige zorg en aandacht van toegewijde studenten en hun professionele begeleiders. Zo helpt u om een nieuwe generatie vakmensen groot te maken.

Fit Academie Bokkeduinen beschikt over 600 m2 fitnessruimte. Daarnaast beschikken wij over een multifunctionele ruimte met daarin een Crossfit rack, een aerobicszaal (220 m2) en een dojo (155 m2). De eerste keer dat uw komt sporten, starten we met een intake gesprek. We willen weten wat uw doelstellingen zijn en hoe we u daar het beste bij kunnen helpen. Aan de hand van de uitkomsten en uw wensen, stellen we een persoonlijk trainingsschema op voor uw persoonlijke doelstellingen. Elke 4 tot 8 weken maken we, naar behoefte, weer een afspraak met je om je trainingsschema te bespreken, uiteraard alleen als u daar behoefte aan hebt.

Tijdens alle openstellingsuren van de fitnessruimte is er begeleiding van onze instructeurs. Bij uw eerste les laat een van onze instructeurs u de mogelijkheden van ons centrum zien en krijgt u uiteraard uitleg van de apparaten.

Op vaste uren zijn er naast het individueel fitnessen ook verschillende fitnessactiviteiten te volgen in de fitnessruimte. Dit zijn bijvoorbeeld circuittrainingen, buikspiersessies en boksfit.

Wilt uw graag een proefles? Vraag dan een gratis dagkaart aan. U kunt deze dagkaart gebruiken voor een gratis proefles fitness of een van onze groepslessen.

Fit Academie Bokkeduinen

- Fitness voor particulieren

- Zaal- en lokaal verhuur

- Zakelijke accommodatie en     arrangementen

- Leerbedrijf voor studenten welke onder begeleiding van een professional het vak leren

Openingstijden

ma - vr: 08:00 - 22:30 uur

za - zo: 08:30 - 16:00 uur
*met uitzondering van feestdagen

Voor bedrijven en sportclubs die gebruik willen maken van de faciliteiten is maatwerk op alle dagen mogelijk.

Contact

Fit Academie Bokkeduinen
Sportpark Bokkeduinen 11
3819 BD Amersfoort

033-422 50 00
info@fitacademie.nl
  • Facebook
  • Instagram

Privacy Statement