GymTime-Logo-Blauw.gif
Logo_TRIAS_Fysiotherapie__Sportrevalidat

TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je fysiotherapie gerelateerde klachten? Ook in tijden van Coronacrisis willen wij ons steentje bijdragen middels online fysiotherapie, zie het bovenstaande filmpje van Martijn.

Meer weten of een afspraak maken?

 

Neem contact met ons op via bokkeduinen@triastotaal.nl, Bel 033-4625580 of whatsapp 0629921665.

Meer informatie over TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie vind je hier ( www.triasfysiotherapie.nl) en over de Sport- & Revalidatiekliniek vind je hier (www.sportenrevalidatiekliniek.nl)   

TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie Bokkeduinen

Sportpark Bokkeduinen 11 

3819 BD Amersfoort

033-4625580

www.triasfysiotherapie.nl

Leerhotel1.jpg

Fit Academie Bokkeduinen werkt intensief samen met Leerhotel Het Klooster. Lees hieronder meer over dit prachtige klooster en klik door op www.hetkloosterhotel.nl

Het Klooster is al tientallen jaren een gastvrij bastion in Midden-Nederland. In meerdere opzichten is het een unieke locatie. Een historisch klooster gebouwd op het hoogste punt van de omgeving maar ook een modern onderwijsbedrijf van

MBO Amersfoort dat ouderwetse gastvrijheid biedt voor een lunch, diner, borrel, overnachting of een zakelijke bijeenkomst. De prachtige kloostertuin in het midden van Het Klooster levert dagelijks verse ingrediënten voor de keuken.

De kracht, missie en visie van ‘Van 50 plus voor 50 plus’ is

het samenbrengen van ondernemend Nederland en non-profit organisaties op één centraal plek. Zij zorgen er voor, dat verschillende behoeften van deze doelgroep kosteloos worden vervuld. Doordat zij zowel online als telefonisch bereikbaar zijn, is het een laagdrempelig platform, voor iedereen toegankelijk. Een prachtig samenzijn, die ervoor zorgt dat de doelgroep samen met ons, in staat is zelfstandig allerlei zaken te blijven regelen, zo lang mogelijk.

Fitness Amersfoort,  50 plus hulp, 50 plus hulpdienst en hulp voor 50 plussers