MAAK KENNIS MET HET TEAM

Daniël

Instructeur fitness

Begin februari ben ik onderdeel geworden van het team van Fit Academie Bokkeduinen. De tijd vliegt voorbij op een dag en het werk geeft mij zoveel energie. Zolang je doet wat je enorm leuk vindt, dan ben je niet aan het werk. We werken in een ontzettend leuk team en met z’n allen proberen wij week in week uit het beste voor jullie neer te zetten!

Even kort iets over mijzelf. Ik ben een enthousiast persoon en altijd positief. Ik probeer om mijn eigen enthousiasme over te brengen op de klanten, zodat zij na de les terug kijken op een leuke les, waarbij ze ook echt zijn uitgedaagd. Daarnaast ben ik zelf een spring in het veld, het liefst beweeg ik de hele dag. Naast mijn kennis in de fitness kan ik de volgende groepslessen geven: Bodyshape, Spinning, Boksfit, en FIT+. In de toekomst hoop ik dat ik dat kan uitbreiden om ook aan mijzelf te blijven werken.

Ik hoop je snel een keer te ontmoeten in de sportschool!

Richelle

Instructrice fitness

Mij kan je omschrijven als een enthousiasme, positief persoon met veel energie!

Ik heb altijd veel passie gehad voor sport, bewegen & gezondheid en met name de fitness, dans en yoga. Daarnaast word ik erg blij van het begeleiden en coachen van verschillende doelgroepen. Niet alleen persoonlijk, maar ook in de vorm van het organiseren en uitvoeren van activiteiten en lessen. Met deze passie ben ik Sportkunde gaan studeren waarna ik ook in de sportwereld ben gaan werken. En nu werk ik hier! Ik hoop met mijn enthousiasme, kennis en vaardigheden bij te dragen aan iedereen zijn vitaliteit. Op de fitacademie zal ik naast fitnessinstructrice mij bezighouden met begeleiding van de studenten en de fitness draaiende houden.

Patrick

Instructeur fitness

Sport heeft altijd al een rode draad gehad in mijn leven. Ik heb onder andere aan turnen, judo, voetbal en atletiek gedaan. Momenteel ben ik vooral actief in de sportschool. Mensen motiveren en aanzetten tot sporten is iets wat mij altijd heeft aangetrokken, vandaar dat ik uiteindelijk van coaching mijn beroep gemaakt hebt. Ik wil mensen meegeven dat sporten draait om plezier en laat mensen graag hun grenzen verleggen. Ik zie jullie allemaal snel in de gym!  

IMG_7103.HEIC

Veronique, 27 jaar.

Instructrice fitness

Hi ik ben Veronique. Ik heb gestudeerd aan de AALO fitnessopleiding. en ik kom het team versterken sinds juli 2022. Sport heeft veel veranderingen in mijn leven gebracht, daarom wil ik de mensen om mij heen zoveel mogelijk motiveren en helpen een gezondere levensstijl op te bouwen. 

5 jaar sport ik met volle passie! 

Fitness, kickboksen, dansen het kan niet op. 

Jullie zullen mij dan ook in verschillende groepslessen/fitnessactiviteiten tegenkomen. 

Ik zie jullie snel in de sportschool!

thumbnail_IMG_1107.jpg

Melissa, 32 jaren jong

Fitness team

Mij vind je op woensdag ochtend in de aerobiczaal, voor een lesje dancefit en stretch & strength. Deze lessen geef ik hier nu met veel plezier sinds december 2018. Als kind sporte ik al veel, op mijn 8e starte ik met voetbal en dansen, dansen deed ik op hoog niveau. Door een blessure moest ik met beiden stoppen en heb ik geleerd hoe belangrijk het technische aspect van beweging is. Na 7 jaar in de zorg gewerkt te hebben, ben ik nu een ruime 10 jaar werkzaam in de groepsles/ fitness branche en personal training. Dit met veel plezier! Kenmerken van mijn lessen zijn dan ook, techniek, energie, en een vleugje humor. Ik vind het heerlijk om samen met jullie te dansen of te sporten en breng graag bewustzijn van je fysiek. Maar ik push je ook heel graag tot je uiterste, net even dat stukje verder. Of vertel je dat je te ver gaat, en een stapje terug moet doen. Houd je van muziek en dans? Kom dan vooral een keertje meedoen van 09:00-09:55. Danservaring is absoluut niet nodig! 

 

Ben je opzoek naar lengte, spierspanning, en lichaamsbewustzijn? Kom dan vooral een keertje meedoen van 10:00-10:55. Beide mag natuurlijk ook! Tot dan!

IMG-20210324-WA0057_edited_edited.png

Sandra

Fitness team

Inmiddels ben ik meer dan 10 jaar werkzaam bij de Fitacademie! Ik mag hier meerdere groepslessen verzorgen en sportevenementen organiseren! Ik ben jaren geleden in het vak gerold, doordat de sportschool waar ik toen sportte aan mij vroeg of ik daar wilde werken. Ik heb dus van mijn hobby/passie mijn werk kunnen maken! Na diverse lessen te hebben gegeven als oa Zumba, kids danslessen, Drums-alive, ligt mijn focus nu op Pilates, Bodyshape en Fit+ (senior) lessen! Hier volg ik graag cursussen voor om mijzelf scherp te houden, vernieuwend te blijven, wat ik direct in mijn lessen gebruik. Ik ben ook werkzaam op een paar andere sportscholen en door die variatie, samen met de verschillende groepen in samenstelling, leeftijd, niveau’s, blijf ik veel plezier in mijn werk houden! Dit plezier wil ik graag overbrengen in mijn lessen, op lekkere muziek in een leuke groep, jezelf uitdagen! Van sporten word je blij dus kom met me meedoen! 

IMG-20210316-WA0017_edited_edited.png

Esther

Fitness team

Hai, Mijn naam is Esther. Zolang ik me kan herinneren staat mijn leven in het teken van sport. Van Straatvoetbal en Basketbal naar Jazzdance & Aerobics. Vanaf mijn 18e jaar ging ik verschillende opleidingen volgen om ook anderen in beweging te zetten en dat werd al gauw mijn passie. Toen nog met Thai Bo, Stepaerobic, High Impact Aerobic & In line Skate. Daarna specialiseerde ik mij in de groepsfitnesslessen als BodyCombat, BodyStep en BodyBalance. Ook de Fitness & Nutrition kant trokken mij sterk aan en met het Fitness A diploma & Gewichtsconsulente viel alles op zijn plaats. Nu coach ik mensen vanuit mijn eigen bedrijf in Small group Trainingen en Life Style coaching. Maar ik geef ook nog steeds les op sportscholen. Bij de Fit Academie is dat Power, PowerYoga en KickFun want Ik vind het allemaal te leuk, zolang ik maar mensen met sport in beweging kan zetten. Sinds 2 jaar mag ik ook als docent Power onze MBO studenten begeleiden naar het officiële diploma ClubJoy Power. Hier probeer ik mijn passie over te brengen aan jonge mensen die dan ook weer kunnen ervaren hoe tof het is om groepsfitness te kunnen geven en je deelnemers op dit vlak een stap verder te helpen, fitter, krachtiger & blijer. Dat is toch het mooiste wat er is !

IMG_20210319_085003_edited.png