MAAK KENNIS MET HET TEAM

Daniël, 31 jaar

Instructeur fitness

Begin februari ben ik onderdeel geworden van het team van Fit Academie Bokkeduinen. De tijd vliegt voorbij op een dag en het werk geeft mij zoveel energie. Zolang je doet wat je enorm leuk vindt, dan ben je niet aan het werk. We werken in een ontzettend leuk team en met z’n allen proberen wij week in week uit het beste voor jullie neer te zetten!

Even kort iets over mijzelf. Ik ben een enthousiast persoon en altijd positief. Ik probeer om mijn eigen enthousiasme over te brengen op de klanten, zodat zij na de les terug kijken op een leuke les, waarbij ze ook echt zijn uitgedaagd. Daarnaast ben ik zelf een spring in het veld, het liefst beweeg ik de hele dag. Naast mijn kennis in de fitness kan ik de volgende groepslessen geven: Bodyshape, Spinning, Boksfit, en FIT+. In de toekomst hoop ik dat ik dat kan uitbreiden om ook aan mijzelf te blijven werken.

Ik hoop je snel een keer te ontmoeten in de sportschool!

Veronique, 27 jaar.

Instructrice fitness

Hi ik ben Veronique. Ik heb gestudeerd aan de AALO fitnessopleiding. en ik kom het team versterken sinds juli 2022. Sport heeft veel veranderingen in mijn leven gebracht, daarom wil ik de mensen om mij heen zoveel mogelijk motiveren en helpen een gezondere levensstijl op te bouwen. 

5 jaar sport ik met volle passie! 

Fitness, kickboksen, dansen het kan niet op. 

Jullie zullen mij dan ook in verschillende groepslessen/fitnessactiviteiten tegenkomen. 

Ik zie jullie snel in de sportschool!

thumbnail_IMG_1107.jpg

Jelle Mulder

teamleider en Coördinator  van de fitness

Mijn naam is Jelle Mulder, teamleider en Coördinator van het fitnesscentrum. Ik ben 13 jaar werkzaam in de fitnessbranche en sinds juni 2018 werkzaam bij Fit Academie Bokkeduinen.

Jarenlang heb ik als Fitness Instructeur veelzijdig lesgegeven, onder andere:  Personal Training, Kickfun, Bootcamp, Spinning , Circuittrainingen en Kinder(dans)lessen.

Nu deel ik mijn ervaring aan de particuliere klanten, collega’s, stagiaires en studenten.

Mijn hobby’s zijn fitnessen, squashen en (zaal)voetballen.

Ik heb twee doelen voor ons als fitnesscentrum:

  1. Het concept ‘’Onderwijs in Bedrijf’’ te realiseren zodat de kloof tussen de opleiding en de arbeidsmarkt wordt verkleind. (Stagiaires die lesgeven aan de particuliere klant).

  2. De particuliere klant, bedrijven en verenigingen op een fijne en professionele manier helpen, waardoor zij graag in ons fitnesscentrum willen komen sporten om hun persoonlijke doelen te behalen.

IMG_20210322_154302_1_edited.png
IMG_7115.HEIC

Robin, 31 jaar

Instructeur fitness

Ik ben afgestudeerd als Docent Lichamelijke Opvoeding in Zwolle, maar na een aantal jaar les geven in het primair onderwijs, had ik wat behoefte aan wat nieuws. Bij de Fit Academie ben ik werkzaam als instructeur en studenten begeleider en ben ik verder bezig met van alles en nog wat. Het mooie van dit werk is, dat ik twee hele leuke interesses van mij mag combineren, namelijk het bezig zijn met bewegen en het begeleiden van mensen. In mijn vrije tijd sport ik zelf graag zo divers mogelijk (mountainbiken, voetballen, hardlopen, fitness) en ben ik niet vies van een spelletje op de Playstation. Stil zitten zit er dus niet in bij mij.  

Ik hoop jullie snel op de fitnessvloer te zien!

Patrick

Instructeur fitness

Sport heeft altijd al een rode draad gehad in mijn leven. Ik heb onder andere aan turnen, judo, voetbal en atletiek gedaan. Momenteel ben ik vooral actief in de sportschool. Mensen motiveren en aanzetten tot sporten is iets wat mij altijd heeft aangetrokken, vandaar dat ik uiteindelijk van coaching mijn beroep gemaakt hebt. Ik wil mensen meegeven dat sporten draait om plezier en laat mensen graag hun grenzen verleggen. Ik zie jullie allemaal snel in de gym!  

IMG_7103.HEIC

Sandra

Fitness team

Inmiddels ben ik meer dan 10 jaar werkzaam bij de Fitacademie! Ik mag hier meerdere groepslessen verzorgen en sportevenementen organiseren! Ik ben jaren geleden in het vak gerold, doordat de sportschool waar ik toen sportte aan mij vroeg of ik daar wilde werken. Ik heb dus van mijn hobby/passie mijn werk kunnen maken! Na diverse lessen te hebben gegeven als oa Zumba, kids danslessen, Drums-alive, ligt mijn focus nu op Pilates, Bodyshape en Fit+ (senior) lessen! Hier volg ik graag cursussen voor om mijzelf scherp te houden, vernieuwend te blijven, wat ik direct in mijn lessen gebruik. Ik ben ook werkzaam op een paar andere sportscholen en door die variatie, samen met de verschillende groepen in samenstelling, leeftijd, niveau’s, blijf ik veel plezier in mijn werk houden! Dit plezier wil ik graag overbrengen in mijn lessen, op lekkere muziek in een leuke groep, jezelf uitdagen! Van sporten word je blij dus kom met me meedoen! 

IMG-20210316-WA0017_edited_edited.png

Melissa, 32 jaren jong

Fitness team

Mij vind je op woensdag ochtend in de aerobiczaal, voor een lesje dancefit en stretch & strength. Deze lessen geef ik hier nu met veel plezier sinds december 2018. Als kind sporte ik al veel, op mijn 8e starte ik met voetbal en dansen, dansen deed ik op hoog niveau. Door een blessure moest ik met beiden stoppen en heb ik geleerd hoe belangrijk het technische aspect van beweging is. Na 7 jaar in de zorg gewerkt te hebben, ben ik nu een ruime 10 jaar werkzaam in de groepsles/ fitness branche en personal training. Dit met veel plezier! Kenmerken van mijn lessen zijn dan ook, techniek, energie, en een vleugje humor. Ik vind het heerlijk om samen met jullie te dansen of te sporten en breng graag bewustzijn van je fysiek. Maar ik push je ook heel graag tot je uiterste, net even dat stukje verder. Of vertel je dat je te ver gaat, en een stapje terug moet doen. Houd je van muziek en dans? Kom dan vooral een keertje meedoen van 09:00-09:55. Danservaring is absoluut niet nodig! 

 

Ben je opzoek naar lengte, spierspanning, en lichaamsbewustzijn? Kom dan vooral een keertje meedoen van 10:00-10:55. Beide mag natuurlijk ook! Tot dan!

IMG-20210324-WA0057_edited_edited.png

Esther

Fitness team

Hai, Mijn naam is Esther. Zolang ik me kan herinneren staat mijn leven in het teken van sport. Van Straatvoetbal en Basketbal naar Jazzdance & Aerobics. Vanaf mijn 18e jaar ging ik verschillende opleidingen volgen om ook anderen in beweging te zetten en dat werd al gauw mijn passie. Toen nog met Thai Bo, Stepaerobic, High Impact Aerobic & In line Skate. Daarna specialiseerde ik mij in de groepsfitnesslessen als BodyCombat, BodyStep en BodyBalance. Ook de Fitness & Nutrition kant trokken mij sterk aan en met het Fitness A diploma & Gewichtsconsulente viel alles op zijn plaats. Nu coach ik mensen vanuit mijn eigen bedrijf in Small group Trainingen en Life Style coaching. Maar ik geef ook nog steeds les op sportscholen. Bij de Fit Academie is dat Power, PowerYoga en KickFun want Ik vind het allemaal te leuk, zolang ik maar mensen met sport in beweging kan zetten. Sinds 2 jaar mag ik ook als docent Power onze MBO studenten begeleiden naar het officiële diploma ClubJoy Power. Hier probeer ik mijn passie over te brengen aan jonge mensen die dan ook weer kunnen ervaren hoe tof het is om groepsfitness te kunnen geven en je deelnemers op dit vlak een stap verder te helpen, fitter, krachtiger & blijer. Dat is toch het mooiste wat er is !

IMG_20210319_085003_edited.png