top of page

MAAK KENNIS MET HET TEAM

Daniël

Vakprofessional / Senior medeweker

Begin februari ben ik onderdeel geworden van het team van Fit Academie Bokkeduinen. De tijd vliegt voorbij op een dag en het werk geeft mij zoveel energie. Zolang je doet wat je enorm leuk vindt, dan ben je niet aan het werk. We werken in een ontzettend leuk team en met z’n allen proberen wij week in week uit het beste voor jullie neer te zetten!

Even kort iets over mijzelf. Ik ben een enthousiast persoon en altijd positief. Ik probeer om mijn eigen enthousiasme over te brengen op de klanten, zodat zij na de les terug kijken op een leuke les, waarbij ze ook echt zijn uitgedaagd. Daarnaast ben ik zelf een spring in het veld, het liefst beweeg ik de hele dag. Naast mijn kennis in de fitness kan ik de volgende groepslessen geven: Bodyshape, Spinning, Boksfit, en FIT+. In de toekomst hoop ik dat ik dat kan uitbreiden om ook aan mijzelf te blijven werken.

Ik hoop je snel een keer te ontmoeten in de sportschool!

Richelle

Vakprofessional / Senior medeweker

Mij kan je omschrijven als een enthousiasme, positief persoon met veel energie!

Ik heb altijd veel passie gehad voor sport, bewegen & gezondheid en met name de fitness, dans en yoga. Daarnaast word ik erg blij van het begeleiden en coachen van verschillende doelgroepen. Niet alleen persoonlijk, maar ook in de vorm van het organiseren en uitvoeren van activiteiten en lessen. Met deze passie ben ik Sportkunde gaan studeren waarna ik ook in de sportwereld ben gaan werken. En nu werk ik hier! Ik hoop met mijn enthousiasme, kennis en vaardigheden bij te dragen aan iedereen zijn vitaliteit. Op de fitacademie zal ik naast fitnessinstructrice mij bezighouden met begeleiding van de studenten en de fitness draaiende houden.

Bence

Medewerker Fitness & Horeca

Ik ben vorig jaar tijdens mijn studie voor sport en bewegingscoördinator bij de fitacademie terechtgekomen. Wat mij enorm motiveert is dat ik tijdens mijn eigen ontwikkelingsproces ook anderen help door mijn kennis en inzicht over fitness en alles wat erbij komt kijken over kan brengen. Korte stuk over mijzelf :
Ik ben een relaxte persoon die positief denkt en graag resultaat ziet, dit gecombineerd met mijn passie voor fitness zorgt voor mijn energie en werkplezier!

Ik hoop jullie allemaal snel te zien in de gym!

WhatsApp Image 2023-02-02 at 16.26.12.jpeg

Lois

Medewerker Fitness & Horeca

Holaaa, ik ben Loïs!:) 
Ik was 15 jaar oud toen ik begon aan mijn studie sport- en bewegingscoördinator op de FitAcademie Bokkeduinen. Ik zit nu in mijn examenjaar, ben 19 jaar oud en werk hier sinds begin 2023. 
Ik heb naast de diploma’s die ik op school heb behaald ook een AALO BodyShape en een KickFun certificaat. KickFun vind ik het allerleukste om te geven, dit omdat er lekker veel pit en energie in de lessen zitten! 
Je kan mij omschrijven als een energiek, enthousiast en positief persoon. Ik hoop je snel te zien in één van mijn lessen of misschien wel in de fitness :)

Fitness

Michael

Medewerker Fitness & Horeca

Hallo allemaal, ik ben sinds kort ook onderdeel van dit geweldige team! Ik ben ondertussen ook aan het studeren voor sport en bewegen niveau 4 in het derde leerjaar. Ook wil ik graag steeds meer gaan doen als het gaat om de Fitness hopelijk kan ik uiteindelijk aan PT (personal Training) beginnen. Ook zul je zien dat ik zelf erg vaak aan het sporten ben in de Fitness voel je welkom om een vraag te stellen als je die hebt want ik help graag! Laten we er allemaal een mooie tijd van maken in onze mooie sportschool en zo veel mogelijk lekker bewegen.

WhatsApp Image 2023-02-02 at 15.39_edite
WhatsApp Image 2023-01-02 at 21.02.49.jpeg

Zaira

Medewerker Fitness & Horeca

Ik ben bij de Bokkeduinen komen werken tijdens mijn studie sport en bewegen, Inmiddels studeer ik aan de CALO als LO docent om mijn passie voor sport over te brengen aan kinderen.
Ik ben een enthousiaste, energieke en sociale meid die graag in contact is met anderen.
Ik werk naast mijn studie met veel plezier bij de Bokkeduinen, Waar ik begonnen ben in de horeca en vanuit daar ben doorgestroomd naar de fitness.

Ik hoop u snel te spreken bij een lekkere kop koffie die ik voor u heb gezet, of met het lekkerste biertje van de tap! ;)

Esther

Groeplesinstructice

IMG_20210319_085003.jpg

Hai, Mijn naam is Esther. Zolang ik me kan herinneren staat mijn leven in het teken van sport. Van Straatvoetbal en Basketbal naar Jazzdance & Aerobics. Vanaf mijn 18e jaar ging ik verschillende opleidingen volgen om ook anderen in beweging te zetten en dat werd al gauw mijn passie. Toen nog met Thai Bo, Stepaerobic, High Impact Aerobic & In line Skate. Daarna specialiseerde ik mij in de groepsfitnesslessen als BodyCombat, BodyStep en BodyBalance. Ook de Fitness & Nutrition kant trokken mij sterk aan en met het Fitness A diploma & Gewichtsconsulente viel alles op zijn plaats. Nu coach ik mensen vanuit mijn eigen bedrijf in Small group Trainingen en Life Style coaching. Maar ik geef ook nog steeds les op sportscholen. Bij de Fit Academie is dat Power, PowerYoga en KickFun want Ik vind het allemaal te leuk, zolang ik maar mensen met sport in beweging kan zetten. Sinds 2 jaar mag ik ook als docent Power onze MBO studenten begeleiden naar het officiële diploma ClubJoy Power. Hier probeer ik mijn passie over te brengen aan jonge mensen die dan ook weer kunnen ervaren hoe tof het is om groepsfitness te kunnen geven en je deelnemers op dit vlak een stap verder te helpen, fitter, krachtiger & blijer. Dat is toch het mooiste wat er is !

IMG-20210316-WA0017_edited.jpg

Sandra

Groepslesinstructice

Inmiddels ben ik meer dan 10 jaar werkzaam bij de Fitacademie! Ik mag hier meerdere groepslessen verzorgen en sportevenementen organiseren! Ik ben jaren geleden in het vak gerold, doordat de sportschool waar ik toen sportte aan mij vroeg of ik daar wilde werken. Ik heb dus van mijn hobby/passie mijn werk kunnen maken! Na diverse lessen te hebben gegeven als oa Zumba, kids danslessen, Drums-alive, ligt mijn focus nu op Pilates, Bodyshape en Fit+ (senior) lessen! Hier volg ik graag cursussen voor om mijzelf scherp te houden, vernieuwend te blijven, wat ik direct in mijn lessen gebruik. Ik ben ook werkzaam op een paar andere sportscholen en door die variatie, samen met de verschillende groepen in samenstelling, leeftijd, niveau’s, blijf ik veel plezier in mijn werk houden! Dit plezier wil ik graag overbrengen in mijn lessen, op lekkere muziek in een leuke groep, jezelf uitdagen! Van sporten word je blij dus kom met me meedoen! 

bottom of page